Zaalverhuur bij Fuji Fuji Capelle a/d Ijssel
Een onvergetelijke groepservaring

Zaalverhuur bij Fuji Fuji staat garant voor een unieke ervaring voor u en uw gezelschap. Zaalverhuur is al mogelijk vanaf 15 personen en kan uitgebreid worden tot en met 100 personen. Tot 20 personen kunt u gebruik maken van onze exclusieve kamer. Voor meer dan 20 personen stellen wij onze bovenverdieping beschikbaar.

Een bijzondere ervaring.
Zaalverhuur van 15 t/m 100 personen

Uw gelegenheid in een exclusieve kamer
Besloten groepsdiner 15- 20 personen

Restaurant Fuji Fuji in Capelle aan den Ijssel beschikt over een prachtige exclusieve kamer op de bovenverdieping van ons restaurant. Deze kleine zaal biedt plaats aan maximaal 20 personen en is ideaal voor een diner in privé sfeer. Deze zaak is ideaal voor een klein feestje, team uitje, verjaardag of alle andere redenen om in een besloten kring te genieten van een heerlijk uitgebreid diner. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen, de zaal zal geheel tot uw beschikking zijn. Ook versiering is geen probleem, u draagt zelf zorg voor het opruimen van eventuele versieringen.

Bel voor meer informatie

Onze bovenverdieping biedt plaats aan grote groepen
Zaalverhuur vanaf 50 personen

Een gelegenheid voor een grotere groep? Fuji Fuji biedt zaalverhuur voor groepen van 50 tot 100 personen. Hiervoor stellen wij onze gehele bovenverdieping beschikbaar. Ideaal voor bedrijfsfeesten, grote familiefeesten of iedere andere gelegenheid voor grote groepen. U zult door ons volledig in de watten gelegd worden en samen met uw gezelschap een onvergetelijke ervaring rijker zijn.

Bel voor meer informatie