Huisregels & Prijzen
All You Can Eat Sushi & Grill

Reserveren

All You Can Eat
Fuji Fuji Sushi & Grill

U kunt met het All You Can Eat concept bij Fuji Fuji voor een vaste prijs 2 uur genieten van alle gerechten op de kaart. Er is voor ieder wat wils, we hebben namelijk niet alleen sushi maar ook grill, vis, vlees, vegetarische gerechten en kindergerechten. U kunt genieten van de traditionele Japanse keuken, elke dag vers door onze topkoks bereid.

Ontvangst bij Fuji Fuji
Sushi & Grill

Bij aankomst in ons restaurant wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers, indien nodig kunt u uw jas ophangen in onze garderobe. U wordt begeleid naar uw tafel, onze medewerker zal nog de nodige uitleg geven over hoe u kunt bestellen.

AYCE Diner – maandag t/m woensdag
 • Volwassenen2 uur€36,50
 • Kids t/m 3 jaar2 uur€1,-
 • Kids 4 t/m 10 jaar2 uur€17,50
AYCE Diner – donderdag t/m zondag

*Op Valentijsdag 14 februari, geldt het weekendtarief

 • Volwassenen2 uur€39,50
 • Kids t/m 3 jaar2 uur€1,-
 • Kids 4 t/m 10 jaar2 uur€17,50
AYCE Lunch – Vrij t/m Zo

Tussen 12:30 en 16:30
*laatste instapmoment 14:30 (lunch duurt 2 uur)
Weekend Lunch actie t/m 14 jul 2024!

 • Volwassenen2 uur€24,50€19,50
 • Kids t/m 3 jaar2 uur€1,-
 • Kids 4 t/m 10 jaar2 uur€14,50

Jarig?

Laat uw legitimatie zien.

De Jarige krijgt 50% korting!

Reserveer voor uw verjaardag

Diverse Sushi bij Fuji Fuji in Capelle aan den IJssel

Ruim assortiment van verse Sushi’s, Tempura’s, Salades, Kushiyaki’s, Noodles en Teppanyaki gerechten. Warm en koud, bij elkaar meer dan 125 soorten verschillende kleine gerechten. Deze kunt u voor een vaste prijs, onbeperkt bestellen binnen de tijd van 2 uur (excl. de drankjes). Bij het diner krijgt u bovendien een ijsje of een gebakje toe, keuze uit verschillende smaken.

Zitplaatsen & Parkeren

We hebben zeer ruime zitplaatsen en gratis parkeergelegenheid voor de deur. We kunnen ook uw verjaardagsfeest, communiefeest, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en netwerklunches en borrels verzorgen. Spreek gerust een van onze medewerkers aan om hier naar te vragen, u kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. We kunnen samen met u een aangepaste formule uitwerken voor iedere gelegenheid.

Huisregels

Verspilling past niet bij deze tijd, daarom nemen wij maatregelen om verspilling tegen te gaan. Wij brengen €1,- per overgebleven Sushi en €2,- per overgebleven warm gerecht in rekening. Bestel alleen wat u op kunt.
Wij kunnen tot 21:45 bestellingen aan nemen.
Wij kunnen uw rekening niet per persoon opsplitsen. Wij willen u een snelle service bieden, mede daardoor is apart afrekenen niet mogelijk.
Wij accepteren naast contant betalingen ook:
 • Visa
 • Maestro
 • Mastercard
 • Apple Pay
 • Bij ons eet u onbeperkt voor een vaste prijs, wij vragen u echter wel om hier naast minimaal één drankje te bestellen.
  Eigen consumpties nuttigen is niet toegestaan.
  Wij kunnen rekening houden met de standaard (14) allergenen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met zwangerschap-dieetwensen en gluten allergie. Wij kunnen geen rekening houden met: Knoflook, avocado, Vegan & Veganistisch eten.
  Gezien onze strakke planning en het aantal reserveringen kunnen wij geen tafelvoorkeuren garanderen. Wel kunnen we onze best doen om rekening te houden met uw voorkeur (maar geen garantie geven)
  Er zijn kinderstoelen beschikbaar, echter kunnen wij niet garanderen dat er een kinderstoel voor uw kind vrij is. Soms zijn ze allemaal in gebruik.
  al onze gerechten met kip zijn Halal
  Wij begrijpen dat een feestje leuk moet zijn, dat is het bij ons ook. Maar helaas kunnen wij vanwege veiligheidsredenen geen ballonnen toestaan.