Sushi Bestellen
Bij Fuji Fuji

Bij Fuji Fuji Sushi & Grill in Capelle aan den Ijssel bieden wij onze specialiteiten ook aan voor afhalen en bezorgen. Lekker vanuit de luie stoel Sushi bestellen om thuis van te genieten. Naar Sushi Bestellen kunt u bij ons kiezen uit een grote variatie aan andere Japanse specialiteiten. Allemaal even lekker en natuurlijk van de kwaliteit die u van Fuji Fuji gewend bent. Probeer bijvoorbeeld ook eens een van onze verse Poke Bowls, Salades, Rijst & Ramen gerechten of onze verrassende Side Dishes.

Sushi Afhalen
Bestellen voor afhalen

Via onze online bestelsite kunt u gemakkelijk een keuze maken om uw sushi af te halen. Met verschillende sushi menu’s hebben wij voor iedereen wat wils. Probeer ook zeker eens onze andere Japanse specialiteiten. Kies voor afhalen om uw bestelling bij ons in het restaurant af te komen halen, wij zorgen ervoor dat alles op de afgesproken tijd, gemakkelijk verpakt voor u klaar staat.

Bestel direct

Sushi Bezorgen
Bestellen voor bezorgen

Via Fuji To Go kunt u uw gerechten ook gemakkelijk bestellen om te laten bezorgen. Sushi bestellen om te laten bezorgen in Capelle aan den Ijssel en omgeving Rotterdam doet u bij Fuji Fuji sushi & Grill. Onze gerechten zijn niet alleen uiterst vers, wij zorgen ook voor een snelle service als het gaat om bestellen van Japanse specialiteiten.

Bestel direct